Solutii SMART HOME

Transforma casa intr-o locuinta inteligenta!

CASA SMART OFERA ECONOMIE SI CONFORT

Casa inteligenta nu mai este de mult un moft, iar implementarea unui sistem smart te ajuta sa faci economie si sa te bucuri in voie de timpul obtinut cu ajutorul lui. Ce se poate controla? 

ECHIPA DE INGINERI CERTIFICATI - KNX

KNX este un standard deschis, care a evoluat în ultimii 30 de ani în Europa de vest și care a devenit între timp un standard de talie mondială.

Principiul de funcționare a unei instalaţii KNX este destul de simplu: o colecție de dispozitive care dețin fiecare o logică locală comunică între ele prin intermediul unor telegrame definite de standardul KNX, aceste telegrame fiind transmise prin fir sau chiar prin radio.

CARACTERISTICI INCREDIBILE

Statistici în timp real

Se pot citi in timp real sau inregistra statistici de consum.

Interfata intuitiva

Sistemul este usor de actionat si programat.

Acces din telefon

Prin conectarea sistemului la internet se poate accesa de oriunde sistemul prin intermediul telefonului sau prin orice interfata web.

Alarma prin email/sms

Atunci cand sistemul nu mai functioneaza trimite automat email.

Cum se implementeaza?

Realizarea si implementarea aplicatiei unei Case Inteligente acopera o întreagă gamă de elemente implicate în dezvoltarea acestora :

Echipamente inteligente de ultimă tehnologie dedicate controlului si monitorizarii tuturor dispozitivelor existente in imobil

Platforme software prietenoase si intuitive dedicate nevoilor beneficiarului

Scopul principal al aplicatiilor dedicate caselor inteligente este de a simplifica si imbunatatii confortul prin automatizarea, controlul si monitorizarea dispozitivelor prezente in casa.

OFERIM SOLUTII SMART HOME PERSONALIZATE

Contacteaza-ne gratis pentru oferta pret.